Free Download Music - Free MP3 Downloads



Download



Kali ini BONYTA CHANNEL mengcover lagu Terbaru dari Abah Lala : Judul : DEWE - DEWE Cipt. : Abah Lala MG 86 Jandhut Version by BONYTA CHANNEL Artis : Eny Sagita Editor : Kakung Lintang Musik : Menthul Music Lirik Lagu : Ora usah ngurusi Urusane wong liyo Ojo butuh ngawur Rejeki ono sing ngatur Ora usah ngurusi Urusane wong liyo Mending sregep kerjo Kanggo mikir keluargo Kabeh wes ngerasakne lelakone wong urip Bungah susah nibo tangi kabeh wes ngelakoni Dalan rejeki manungso ora iso podo Gari usahane lan dongane diakehi syukure Ora usah ngurusi urusane wong liyo Ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur Ora usah ngurusi urusane wong liyo Mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo Rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani Susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku Pancen iki dalanku, wes dadi nasibku Sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane Uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae Tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire Terus selalu ikuti dan pantengin Youtube kami BONYTA CHANNEL https://www.youtube.com/channel/UC4lkV_NLzsBjmeZbkZxupJA?view_as=subscriber Jangan lupa dulur BONYTA (BOlone eNY sagiTA) untuk subscribe, like, comment, share dan aktifkan tombol loncengnya agar kalian tidak ketinggalan video kami terbaru.. Karna Subscribe itu GRATISS!!!